Våre Modelller
Alle våre campingvogner er tilpasset slik at de er kompatible med elektriske biler og bobiler. Det som varierer fra model til model er relevante spesifikasjoner.
01.
elektrisk bobil
Model Tundra

Raido Campers tilbyr kompakte og lette campingvogner for mer aktiv bruk og reise. Dette i motsetning til de store campingvognene som har sine faste plasser, og er tenkt som alternativ til hytter.

Raido Campers campingvogner er budsjettvennlige, kule og fleksible. De kan kjøres med vanlig førerkort, og er enklere å flytte uten bil. Flytting uten bil gir deg den fordelen at du kan stå på de utroligste plassene, for eksempel i skogen eller på en fin strand der du ikke kommer til med bilen. Campingvognen er lett å håndtere, og gir deg muligheten til å være mer fleksibel og spontan.

02.
elektrisk bobil
Model Retro

Andre fordeler med campingvognen er at den lar seg trekke av mindre kjøretøy, også elbiler. Aerodynamiske egenskaper gjør kjøringen stabil og roligere samt billigere i drift. Du trenger heller ikke store lagringsplassen til campingvognen.

Campingvognene er utstyrt med senger som enkelt kan bygges om til sittegruppe, kjøkken med muligheter til å lage seg mat, kjøleboks, vask, belysning og oppbevaringsrom. Innredning er laget i slitesterk arktisk bjørk.