Strandkanten 18, 7160 Ørland
elektrisk bobil
Elektriske bobiler har kommet til Norge og vi sitter på verdens første elektriske bobilmodell som er serieprodusert. Merket er Raido Campers og de har lang og bred erfaring innen caravan og camping.

Mange i Norge har allerede gått over til elektrisk bil. Bobilmarkedet har hengt litt etter men nå har altså utviklingen startet i bobilbransjen også. Dette betyr at vi på elbobiler.no har satset tidlig på denne utviklingen og vi håper på en stødig vekst inn i fremtiden.

Hvis du er interessert i en elektrisk bobil, så kan du ta kontakt med oss via telefon eller via vårt bestillingssystem som er integrert på nettsiden. I uansett tilfelle, så er vi opptatt av gode kunderelasjoner og vil gjøre vårt beste for at du får en så god opplevelse med oss som mulig.

elektrisk bobil
elektrisk bobil
Elektriske bobiler er på vei inn. Når du vurderer ditt neste bobilkjøp, tenk gjerne på en elektrisk bobil.
Det norske bilmarkedet har vært i stadig endring over tid og den norske bilparken er nå mer elektrisk enn noen gang. Bobilmarkedet har ikke hatt den samme utviklingen, men nå kommer også bobilbransjen i gang med elektrifisering.
Det første selskapet som har tatt dette initiativet på høyt nivå er Raido Campers, et norsk merke innen caravan og camping. De er produsenten bak verdens første serie-produserte elektriske bobil!
Vi hos elbobiler.no er stolte av å samarbeide med dette norske merket og vi anbefaler deres bobilmodeller på det sterkeste. De jobber i tråd med FNs bærekraftsmål om reduserte utslipp og sparte ressurser. Et eksempel på dette er at bobilene er mer kompakte, og for hver enhet solgt, blir et nytt tre av sorten arktisk bjørk plantet i naturen.

Leave a comment