Hvem vi er
Her vil vi fortelle litt om oss
Vi Er Eksperter på alt innnenfor Elektriske Bobiler

Vår virksomhet startet i 2021 da vi øynet en mulighet innen et nytt segment på bobilmarkedet; introduksjonen av elektriske bobiler, eller el-bobiler. Da dette nye segmentet åpnet seg besluttet vi oss for å kapre nettstedet elbobiler.no for å skape norges definitive destinasjon for el-bobiler.

Selskapet etablert
2021
Våre Kjerne Verdier
Vi er etter alt å dømme klimatilhengere. Vi tror på ren luft og rent vann for fremtidige generasjoner. Vi tror på det grønne skiftet og vi mener at tiden er moden for en revolusjon innen den norske bilparken. Grønn energi og miljøvennlige kjøretøy skal hjelpe Norge å møte FNs bærekraftsmål og derved vise veien for andre. Enhver kjøper av el-bobiler vil derfor bidra direkte til å hjelpe i denne prosessen.
Vi satser på å selge elbobiler til Hele Norge

Flere regjeringer har satt mål om å slutte salg av biler som går på fossile brennstoffer. Vi er derfor sikre på at vi gjør den riktige beslutningen når vi nå satser på det elektriske elbobil markedet. Her mener vi at fremtiden er elektrisk. Vi ser ikke bortifra at det vil komme en kombinasjon av elektriske og hydrogen-baserte løsninger. Målet er uansett å satse på hele det norske markedet for elektriske bobiler.

Hvorfor Velge oss
Nyeste Teknologi

Med de nyeste el-bobilene er det kanskje ikke rart å forvente at disse vil være fulle av den nyeste og beste teknologien som er tilgjengelig. Vi står for fremtidens bobiler og mener at vi sitter på løsningen folk vil ha.

Kundeservice

Du kan altid regne med at vi tar vare på våre kunder. Vår kunde er vår største prioritet. Derfor vil vi altid gå det ekstra steget for å sørge for at våre kunder er fornøyd.

Erfaring

Det norske bobilmarkedet er unikt blandt andre bobilmarkeder. Vi har 4 sesonger og spesielt må man tenke på vinteren. Våre bobilmodeller vil altid være tilpasset det norske miljøet og vi vil altid levere kvalitet.